portret Danny Gussé

Hallo,

Ik ben Danny, een fotograaf met een diepe focus op architectuur.

Na enkele jaren opleiding fotografie aan CVO KISP heb ik begin 2021 de stap gezet om als zelfstandig architectuur- en interieurfotograaf te werken. Het is geweldig om dagelijks in prachtige woningen, horecazaken, kantoren en toonzalen te komen! Dankzij fotografie is mijn liefde voor interieur en architectuur alleen maar toegenomen.

Met oog voor compositie, bijzondere details, specifieke lijnen en vormen zorg ik voor een pure en realistische weergave van jouw project. Ik werk graag met het aanwezige licht, ook al moet ik voor de juiste sfeer soms wat langer wachten op ‘het perfecte licht’. Zo ben ik steeds op zoek naar inspirerende beelden voor jouw website, portfolio of drukwerk.

Bovendien ben ik erkend drone piloot volgens de Europese dronewetgeving. Op een veilige en efficiënte manier maak ik met een drone, uitgerust met een 21 megapixel camera, buitengewone luchtbeelden! Vanuit dit uniek perspectief komen gebouwen én hun omgeving beter in beeld.

Ik werk vooral voor bouw- en interieurbedrijven, architecten en ontwerpers. Maar ook particulieren en vastgoedkantoren kunnen bij mij terecht voor een betaalbare professionele vastgoedpresentatie.

Heb je een project dat je heel graag in de kijker wenst te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Ik kijk er alvast naar uit om met jou te kunnen samenwerken.

Vriendelijke groeten,

Danny